The Curve by Colorminium

Recently completed for Slough Borough Council, The Curve is a landmark building that has already proved its popularity with locals.

Procured and delivered via Slough’s Urban Renewal team, the project houses a new library, meeting rooms, café, theatre and gardens, creating a fantastic new focus for community activity.

The footfall alone shows just how well this building has been received with the figure at 38,000, almost double the number of visitors to the previous library, and likely to rise over the summer months.

Landing 42

The Management Team aimed to capture a portion of our inspiring event at the end of last year to show our strategy for 2017. Watch here!

Colorminium presents Alphabeta

Colorminium’s involvement in London’s award winning office scheme, Alphabeta, was to design and deliver the central atrium space. Setting the building apart through the clever design which brings together the City office worker and Shoreditch entrepreneur, this brief documentary sets out how Colorminium delivered alongside the client team.