The Curve Wins LABC Award

Fantastic news this week that The Curve, the community hub located in the heart of Slough, has won an LABC award.

News emerged in March that The Curve had been nominated in the ‘Best in the Public Service Building category’, a category filled with amazing feats of architecture.

The Curve is a worthy winner, not only featuring fantastic facilities for the local community, including a library, performance venue and café, but also for its visually striking and modern look.

The local community has clearly taken well to their new library, receiving an estimated 38,000 weekly footfall, double that of the old library.

The striking and modern look of The Curve is achieved through a combination of curved curtain walling and brise soleil. Colorminium worked closely with the architects to design the complex yet sleek look that The Curve so excellently achieves.

Finally, congratulations to Bblur Architecture and Morgan Sindall for the award.